Kvantumfizikai alapok

Szerző: | 2017. április 20., csütörtök | 13:03



Ezzel a cikkel a racionális agyféltekénknek kedveskedek. Bemutatom néhány fontos kísérleten keresztül a múlt század fizikai kutatásának eredményeit, melyek létrehozták, és mára már közismertté tették a kvantumfizika tudományágát. Ez az írás jó lehetőség, hogy megértsétek a kvantumfizika alapjait, és ezáltal valamennyi energiagyógyászati technika, így a ThetaHealing® működését is.

Az első kísérletek az atom felbontására már 1890-es években elkezdődtek. A múlt század elején fizikusok által már bizonyított tény volt, hogy az atom tovább bontható szubatomi részecskékre - proton, neutron, elektron, azon belül neutrínó, kvark, és még tovább, a legkisebb anyag egység is tovább bontható, amíg el nem jutunk mindennek az elemi alkotórészéhez, az energiához.

Albert Einstein mondja ki, hogy az anyag nem más, mint lelassult rezgésű energia. Képes az anyag is magas rezgésű energiává alakulni, ha a rezgése még a fénysebességnél is gyorsabbá válik (Svájci laboratóriumban sikerült létrehozni ezt a folyamatot).

Fizikai tény ma már, hogy a fény egyszerre részecske és hullám természetű, illetve, hogy a megfigyelés tényétől, a megfigyelőtől függ, hogy éppen melyik (1920-ban bizonyították ezt az állítást a kettős rés kísérlettel)! Ez a kísérlet egyértelműen igazolja, hogy hatással vagyunk a környezetünkre! Ennek a kísérletnek a hatására kezdték el vizsgálni, hogy hogyan lehetséges a környezetünk, illetve az anyag befolyásolása.

Érdekes tény, hogyha az anyag részecske mennyiségét nézem energia tér nélkül, akkor az Országház atomi szinten gombostű méretű anyagot tartalmaz, szubatomi szinten a Földünk mákszem méretű anyagot! Ilyen radikálisan csökken az anyag jelenléte a részecskék egyre nagyobb felbontásakor.

Ebből az következik, hogy sokkal nagyobb mértékben van jelen az energia bennünk és körülöttünk, mint azt képzeltük. Ideje hát, hogy jobban megismerjük a működésünket, a világunkkal való kapcsolatunkat.

Egy másik fontos kísérlet volt, amikor laboratóriumi körülmények között szétvágtak egy elektront, és több száz méter távolságra helyezték el a részecskéket, majd az egyik felet különböző fizikai hatásoknak tették ki. Azt tapasztalták, hogy másik fél teljesen azonos időben ugyanúgy viselkedett mint az impulzust kapott fele! Hogyan lehetséges ez? Valahogyan összeköttetésben maradtak szétválasztásukat követően is. De hogyan? Hogyan kommunikáltak?

Ez a kísérlet igazolta a morfogenetikus mező elméletet, miszerint minden élőlény, anyag és energia összeköttetésben áll egymással, részei vagyunk egy információs mátrixnak. A morfogenetikus mező metafizikai energia-formák összekapcsolódósából keletkező információs közeg. Ebben a térben az ember a gondolataival és érzelmeivel kommunikál, melynek során egyidejűleg hat az energia térre. Tudjuk, hogy az anyag lelassult rezgésű energia, ezért következik ebből, hogy az ember a gondolataival és érzelmeivel fizikai változásokat idéz elő.

Összefoglalva az anyag energia, a testünk energia, a gondolat és érzelem energia, mellyel irányítani tudjuk a körülöttünk lévő mezőt, így fizikailag változtatjuk az anyagi valóságunkat!

Ajándék letöltések, melyekre ha IGEN-t mondasz megérkeznek hozzád:
  • Lehetséges és biztonságos a körülöttem lévő világot megérteni.
  • Lehetséges és biztonságos a saját működésemet megérteni.
  • Lehetséges és biztonságos a világgal való kapcsolatomat megérteni.
  • Lehetséges és biztonságos az intuitív képességeimet megélnem legjobb úton, módon, nyertes-nyertes pozícióban!
  • Lehetséges és biztonságos pozitív valóságot teremteni magamnak a gondolataimmal nyertes-nyertes pozícióban!
  • Lehetséges és biztonságos a határaim kijelölése és a határaim védelme.

Köszönet a figyelmedért, és azért, amiért megosztod a cikket másokkal!

Ezek is tetszhetnek:

0 megjegyzés