Újjászületés program

Szerző: | 2017. április 7., péntek | 23:08



Bármikor meghozhatod a döntést, hogy változtatsz az eddigi életmódodon és testben és lélekben újjászületsz!

Az újjászületés programot Neked ajánlom, ha elhatároztad, hogy tudatos fejlődéseden keresztül eléred ideális testsúlyodat, megszabadulva felesleges kilóidtól és lerakva a mázsás súlyokat a lelkedről. Tarts velem, ha könnyedén, fiatalosan, felszabadultan akarod tovább élni az életed!

A ThetaHealing® technikával nekem 22 kilós testsúlycsökkenést sikerült elérnem 8 hónap alatt.

Három gyermekes anyukaként minden szülés után picivel több maradt rajtam, kezdtem egyre nehezebbnek érezni magam, az életemet, nehezedett anyaként a feladatom is.

Ezzel egyidejűleg nőtt bennem a bűntudat, az önostorozás, egyre jobban fordultam el magamtól, a testemtől. Nem mentem strandra, de még masszázsra sem, kerültem az embereket. A közérzetem, a hangulatom egyre romlott, haragudtam mindenkire, aki csinos volt a környezetemben. Hiába határoztam el, hogy le akarok fogyni, az étrendre képtelen voltam odafigyelni, rengeteget ettem, minden nehézséget, örömtelenséget az evéssel (főleg az édességgel) próbáltam ellensúlyozni.

Borzasztóak voltak ezek az évek az életemben, amikor éreztem, hogy napról napra mélyebbre zuhanok és kilátástalan a helyzetem. Végül tarthatatlanná vált a helyzet és nagy erőfeszítések árán elkezdtem sportolni. Hetente többször kocogtam, jógáztam több mint egy éven át, de a kilóim meg sem mozdultak! Az állóképességem, és közérzetem javult valamelyest, de az önutálat csak nőt. Ekkor kezdtem el thétával dolgozni.

Megértettem, hogy NEM VAGYOK HIBÁS!

Megtaláltam a tudatalattimban futó programokat, melyek a folytonos evésre késztettek. Azonosítottam minden hitrendszert, mely a túlsúly kialakulását, és megtartását támogatták és szisztematikusan kitakarítottam az elmémből. Helyükre az egészséghez kapcsolódó támogató mintákat tanítottam meg a tudatalattimnak. Oldottam gyermekkori, fiatalkori, szexualitáshoz kapcsolódó traumákat, mindezt thétával, és megdöbbentő eredményt tapasztaltam.

Körülbelül 3 hét munka után egy kedves barátnőm táplálkozási tanácsokat adott, amelyeket másnaptól beépítettem az életembe és azóta is tartok! Korábban számomra elképzelhetetlen volt, hogy salátát egyek ebédre, vagy ne egyek sütit egész nap! Hívhatjuk diétának is, a lényeg az, hogy az első naptól kezdve könnyedén tudom tartani. Néhány nap után fellélegzett a szervezetem, már nem az állandó emésztéssel volt elfoglalva!

A kilók körülbelül 2 hét diétázás után kezdtek leolvadni rólam, az energiám, a vitalitásom, a közérzetem hihetetlen sebességgel javult! Bevallom a sportolást akkor abbahagytam, mert akkor még nem örömből mozogtam, hanem kényszerből – mára már ez is a helyére került, szívesen kocogok, evezek és jógázom, csakis az élményért.

Azért osztottam meg veled a történetemet, hogy lásd mindez neked is sikerülhet!

Kidolgoztam egy programot, melyben végig kísérlek az általam végig járt úton. Lássuk, hogyan működik!
  • Elsőként azonosítjuk a túlsúlyt kialakító mintáidat, hiedelmeidet. Mindent, ami gátol az ideális testsúlyod elérésében.
  • Ezt követően minden azonosított mintát kitakarítunk az elmédből, felkészítjük az egészségre, megalapozzuk a tested tisztulását. Több, mint száz hitrendszer cserét fogunk végezni, elengedünk minden ideális testsúly elérését gátló mintát, hiedelmet, és megtanulunk minden támogató mintát ThetaHealing® technika segítségével.
  • Miután az elmédet felkészítettük a változásra, a saját mély élményeidet hozzuk felszínre a tudatalattidból az ásás technika segítségével. Megtaláljuk a legnagyobb blokkodat, ami a fogyásban gátol, és feloldjuk azt.
A teljes program egyéni konzultáció keretében zajlik, minimálisan 2-3 alkalomra van szükség a fogyás elindulásához, minél inkább akarod a változást, annál gyorsabban érkezik el hozzád!

A program költségére tekints úgy, mint befektetés önmagadba! Biztosan sok, drága fogyókúrás készítményt kipróbáltál már, ami lehet, hogy az egészségedre is kockázatos volt. Az újjászületés program garantáltan káros mellékhatások nélküli!

Ezek is tetszhetnek:

0 megjegyzés