Ezt is rólam írták...

Szerző: | 2017. október 18., szerda | 16:35




Rég vágyott vállalkozás beindítása

B. Angelika, virág dekoratőr (42), Tahitótfalu

Életem egy szakaszán, mikor egy kicsit elbizonytalanodtam ismerkedtem meg a ThetaHealing módszerrel, ami nagyon szimpatikus volt és kíváncsivá tett, így eldöntöttem kipróbálom, elmegyek és megnézem, megélem miről is szól ez. Felhívtam Melindát, aki egy Tünemény, végtelen szeretettel fogadott.
A kezelés számomra egy csoda volt, nagyon jól éreztem magam. Biztonságot és végtelen szeretetet éreztem és azt, hogy nem létezik lehetetlen. Szeretve vagyok! Minden rajtam múlik és ehhez mindent meg is kapok. Melinda segített felismerni és elengedni minden számomra akadályozó, hozott és magam alakított tényezőt. Szabadnak érzem magam, erősnek, boldognak, hittel telve. Tudom, érzem, hogy biztonságban vagyok és szeretet vesz körül. A kezelés hatására belevágtam régóta tervezgetett saját vállalkozásomba, nagy lendülettel álltam neki a megvalósításnak.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, aki csak egy picit is elbizonytalanodik vagy bármi olyan jellegű problémája van, amit úgy érez, egyedül nem képes megoldani. Ajánlom, ha egész egyszerűen csak jól szeretné érezni magát valaki, kezébe venni saját élete alakítását, hisz minden rajtunk múlik. Mi döntésünk, hogy jól vagyunk vagy szenvedünk.
Végtelen Hála és Köszönet Melinda! Sok sikert a további munkádhoz, örömöt, boldogságot, erőt és mindenből a legjobbat Neked! Élmény volt!

Nehéz a kapcsolatom a kislányommal

P. Gréta, egyetemi oktató (39), Eger

Kislányommal (10 éves) való kapcsolatomban nagyon sokat segített a ThetaHealing. Akkor mentem el segítséget kérni, mikor már nagyon kezelhetetlenné vált számomra a viszonyunk. Folyton kritizált, semmi sem volt Neki jó, kényeskedett, pedig mindent beleadtam, mégis vitába torkolltak az együttléteink. Éreztem, hogy nekem is valamin változtatnom kell, hogy valamit másképp kéne csinálnom, tőlem telhetően a lehető legjobban viszonyultam Hozzá, mégsem javult a helyzet, mégsem sikerült akarattal változtatnom a dolgok menetén. A Théta-s alkalom után lecsendesedtek a vitáink és szép, nyugalmas mederbe került a kapcsolatunk, ma mindent szépen megbeszélünk, érdemben tudunk egymásra figyelni és jó a mindennapi viszonyunk. Nem tudom miért nem sikerült magamnak akarattal rendbe hoznom a dolgokat, hiszen nagyon jó szándék vezérelt, mégis míg nem mentem el Melindához - Théta segítőhöz, addig nem sikerült önállóan megoldanom a problémáinkat. Azt tudom, hogy részemről kellett hozzá, hogy valóban, őszintén akarjam és szívből vágyjam arra, hogy minden rendben legyen kettőnk között. A tényleges megvalósulást pedig a Theta-nak köszönhetem! A Théta kezelés tisztító erőként hatott a kapcsolatunkra, mindkettőnk másikhoz való viszonyulására. Köszönöm Melinda!

Betegség

K. Zsuzsa, író (24), Szentendre

Én a ThetaHealinget úgymond végső elkeseredettségemben próbáltam ki, mert úgy éreztem, hogy már semmi nem segíthet a bajomon.
Melinda az első perctől kezdve nagyon kedves volt velem, már akkor is, amikor bizonytalankodva felkerestem.
Számomra a kezelés egy nagyon pozitív élmény volt, és hatalmas kedvet is kaptam hozzá, hogy jobban megismerkedjem a technikával.
Már három kezelés is szemmel látható javulást hozott a már hosszú évek óta tartó problémámra (amire egyéb "természetes gyógymód" sem volt igazi hatással). Bár szerintem a tökéletes eredményhez még egy-két alkalomra lehet, szükség lesz, de így is hálás vagyok a változásnak.
Mindenesetre nekem ez az egész nagyon jó élményként maradt meg. Ha tehetném, akár minden másnap elmennék egy-egy kezelésre, hiszen akkora pozitív töltöttséget ad, hogy az ember legszívesebben csak újra, és újra csinálná.


Gyász

B. Júlia, három gyermekes anyuka(32), Budapest

Azért fordultam a thétához mert nagyon magam alatt voltam, a családomban történt egy haláleset, amihez még társultak a mindennapi gondok és csak gyűltek bennem a megoldatlan problémák, addig amíg már az egészségem is ráment. Egyre komolyabb betegségeim lettek és folyamatosan fáradt voltam. A családom unszolására valami megoldást kellett találnom. Ekkor kerestem fel Melindát, akinek nagyon hálás vagyok! Az első alkalommal már éreztem, hogy könnyebb a lelkem...a második és harmadik alkalommal pedig magabiztosabb lettem és azóta is tele vagyok energiával és olyan dolgokat csinálok amire büszke lehetek! Nyugodt vagyok és tele tervekkel!


Párkapcsolat

M. Anna, Pénzügyi felső vezető (38), Budapest

Nehéz nagy érzelmek és nagy szavak nélkül mesélni erről. Hosszú ideje már üresnek éreztem az életem, beragadtam, egy helyben tipródtam. Fásult voltam de kényszeríteni próbáltam magam arra, hogy jól érezzem magam, ez persze nagyon ritkán jött össze, nagy amplitúdójú történések kellettek hozzá. Magányosnak éreztem magam, és hiányzott az életemből a szeretet, ami minden területre kihatott.
Melindával jó barátok voltunk még az egyetemen és hosszú idő után egy szülinapi bulin találkoztunk újra, ekkor mesélt nekem a thétáról és az azzal elért csodálatos változásokról, ez a változás pedig első pillantásra azonnal sugározott belőle is. Az első alkalommal mélyre ástunk, nagyon kemény gátakat és blokkokat oldottunk fel. Végig zokogtam azt a pár órát, de a végén én is azzal a pozitív energiával feltöltődve mentem haza, amit benne is mindig érzek. Melinda lát és ért engem, különlegesen érzékeny receptorai vannak. A beszélgetéseink voltak már komolyak, meghittek, zavarba ejtőek, és röhögősek, de mindben közös az odafigyelés és a bizalom.
És hogy mit kaptam? Rengeteg energiát, szeretet-flow-t, és segítséget ahhoz, hogy hogyan érezzem jól magam. Hogy éljem meg pozitívan és boldogan akár a legszürkébb hétköznapokat. Hogyan generáljam én az energiát és a szeretetet. Segítséget kaptam kapcsolatok kialakítása és ápolása terén és segítséget kaptam abban is, hogy elfogadjam, ez nem minden. Ahogy magammal jóban lettem úgy közelebb kerültem a családtagjaimhoz, a barátaimhoz, és még valaki korábban vadidegenhez is ;) Melindával és a théthával megtaláltam az önbizalmam, az értékeim, elengedem a kényszeres megfelelés nyomását, lebegek, kedves vagyok, szabad vagyok, mégis ezer szálon kapcsolódom ezerfelé, és jól érzem magam. Mostanában már egyre többet beszélgetünk gyerekekről, családi tennivalókról, hobbikról, hiszen én a théthának köszönhetően még egy jó barátom is visszakaptam.

Ezek is tetszhetnek:

0 megjegyzés