ThetaHealing® technika

Szerző: | 2017. március 14., kedd | 14:09


Vianna Stibal 1995-ben alkotta meg ezt a technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Első könyve részletesen leírja gyógyulásának útját, valamint azt, hogyan erősítette meg kapcsolatát a Mindenség Teremtőjével a módszer használatán keresztül.

A ThetaHealing technika lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, tudatalatti korlátozó hiedelmeink elengedését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést. A ThetaHealing pozitív életminőséget teremt.

A ThetaHealing technika alkalmazása során tudatos, éber állapotban vagyunk. Bárhol, bármikor képesek vagyunk arra, hogy fókuszáljuk gondolatainkat, kapcsolatba lépjünk a Mindenség Teremtő Erejével, használjuk saját intuíciónkat és tanúja legyünk annak, amit szeretnénk látni az életünkben. A théta agyhullám állapotában fókuszált figyelmünkkel akár azonnali érzelmi, mentális és fizikai állapotváltozást tapasztalhatunk. A ThetaHealing hatékony, egyszerű és gyors, más módszerekkel, vagy akár a hagyományos orvoslással is együtt alkalmazható. A világ majd minden országában elterjedt, néhányukban igen fontos társadalmi szerepet tölt be (pl. egészségpéntári finanszírozás, magánklinikai gyakorlat Japánban és Olaszországban).

Ha többet szeretnél megtudni a ThetaHealing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

Ezek is tetszhetnek:

0 megjegyzés