Mit is szeretnék igazán?

Szerző: | 2017. március 16., csütörtök | 15:01



A legtöbben meg sem tudjuk igazán fogalmazni, mire is vágyunk valójában. A Hicks házaspár ehhez is praktikus tanácsokkal lát el bennünket a Vonzás törvénye című könyvükben.
Figyeld a körülötted lévő világot! Jegyzetelj fel bátran mindent, ami tetszik! Látsz egy menő autót, egy szép házat, egy boldog párt - írd fel! Fontos, hogy ha a látott élmény egy részlete nem tetszik, azt ne jegyzeteld fel, például, ha a vágyott sportkocsiból egy beteg ember száll ki.

Hozz létre egy Kreatív Műhelyt a szívedben. Ebben a műhelyben fogod megalkotni a pozitív világodat! A műhelybe csakis azután lépj, miután átléptél a szeretet terébe, ide csakis pozitív érzelmeket, tapasztalásokat hozz! (A vonzás törvénye írásomban olvashatod, hogyan kerülj oda.) Naponta, az összegyűjtött (lejegyzetelt) élményeidet vidd be a Kreatív Műhelyedbe!
A műhelyben töltött időt fordítsad arra, hogy elképzeled magad mindannak a tulajdonosaként, amit korábban feljegyzeteltél! Minden érzelem, tárgy, lehetőség a Tiéd, amit vonzónak találtál. Vizulalizálj, lásd magad ahogyan energikusan, egészségesen, gyönyörűen beülsz a szuper autódba, elhajtasz az általad létrehozott munkahelyedre, melyből árad a siker, az elismerés. Olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek, tisztelnek, árad belőlük a támogatás, az elfogadás. Mond magadnak: „Nagyon jól érzem magam, és a Vonzás törvényének segítségével ezt a lélekállapotot vonzom be fizikai síkomra. Most elhagyom a műhelyt és nap hátrelévő részében figyelem tovább, hogy mit szeretnék.”

Ajándék letöltések, melyekre, ha IGEN-t mondasz megérkeznek a teredbe:
  • Lehetséges és biztonságos álmodnom!
  • Lehetséges és biztonságos tudnom mire vágyom.
  • Kérhetem és megkaphatom amire vágyom, mindenki megengedi nekem és én is megengedem magamnak és mindenki másnak is.
  • Lehetséges és biztonságos az álmaimat valóra váltanom a legjobb úton módon nyertes-nyertes pozícióban.
Kívánok neked jó jegyzetelést, és osszad meg kérlek az írást, ha hasznosnak találtad!

Ezek is tetszhetnek:

0 megjegyzés