A vonzás törvénye

Szerző: | 2017. március 15., szerda | 14:49



A vonzás törvénye Esther és Jerry Hicks alapműve, ajánlom mindenkinek! Nem thétások, de fantasztikus tudást osztanak meg velünk.

Röviden összefoglalva a Vonzás törvénye univerzális törvény, mely minden időben, síkon ugyanúgy működik. Alaptétel: A hasonló a hasonlót vonzza! Pozitív gondolatok a pozitívat, negatív a negatívat! Ahova a figyelmedet fókuszálod, ott működésbe lépteted a Vonzás törvényét, és ugyanazt az érzelmet, tapasztalást hozza létre az életedbe. Számodra jó dolgokat csakis a szeretet teréből tudsz teremteni! A vonzás törvénye működik a tudatosságod nélkül is, és a hiány teréből a hiányt teremti újra.

A nagy kérdés, hogyan kerüljek a szeretet terébe? Ehhez több hasznos gyakorlatot is megosztanak velünk. Az egyik, hogy tudatosan naponta hozd magad kellemes lélekállapotba, ezt elérheted szép, harmonikus zenével, vagy ha a természetben gyönyörködsz, találd meg, mitől lazulsz el! Vagy a hála gyakorlat segítségével kerülhetsz a szeretet terébe! Napi 15 percben adj hálát mindenért, amid van, ami körülvesz a jelenedben! A hála érzését úgy fokozhatod, ha azt is elmondod, miért vagy hálás, mit ad az életedhez, milyenné teszi azt! Például hálás vagyok az otthonomnak, mert biztonságot, kényelmet ad, a harmóniát, fényt és melegséget hoz az életembe. Ezzel a gyakorlattal mindig át tudsz kerülni a szeretet terébe és nekiláthatsz azon dolgoknak a bevonzásához, amit igazán szeretnél magad körül látni.

Amennyiben hasznosnak találod az írásomat, kérlek oszd meg másokkal! Köszönöm!

Ezek is tetszhetnek:

0 megjegyzés