A tudatosság

Szerző: | 2017. március 14., kedd | 23:01



Minden ember maga teremti saját valóságát.

Nézd meg az életed; tetszik, amit létrehoztál? Bizonyára vannak területek, amikre büszke vagy, ami boldogsággal tölt el, és vannak, amin változtatnál. Hogy lehet az, hogy az egyik oldalról jól működik a teremtésem, a másikról viszont nem?

Életünket minták, hitrendszerek irányítják, melyek 80-90%-ban a tudatalattinkban tárolódnak. Ezen minták nagy része támogató, segít eligazodni az életben, némelyek viszont gátolnak a fejlődésben. Ami még érdekes, hogy a minták jelentős része (80%) nem is a miénk, szüleinktől, környezetünktől, társadalmunktól vagy történelmünkből vettük át őket, és miután elfogadtuk „igazságukat”, sajátunkként működtetjük.

Fontos tudatosítani magunkban, hogy nem vagyok azonos a mintáimmal! Bármikor megváltoztathatom őket. Például utálhatom magam azért mert kövér vagyok, és állandóan eszem, akkor is, ha nem vagyok éhes, vagy dönthetek úgy, hogy nem hibáztatom magam, hanem megkeresem a mintákat, amik az evésre „kényszerítenek” és kicserélem azokat. Ez théta állapotban könnyen megy, de a tudatosságod segítségével sok mindent éber állapotban is meg tudsz oldani. Elsőként nézd meg kinek ez életét éled? Van a családban, aki esetleg ugyanazokkal a nehézségekkel küzd? Dönts úgy, hogy mostantól a saját életed éled!

Azt is tudnod kell, hogy minden élethelyzetet azért teremtünk magunknak, mert az nyereséget ad nekünk, és ez igaz a betegségre, vagy bármilyen nehézségre! Ahhoz, hogy kiszállj egy mintából tudatosítanod kell az által kapott nyereséget. Például a kövérség a jólét és bőség szimbóluma számos kultúrában, vagy a nagy test biztonságot ad, távol tartja a férfiakat, ezáltal a hűséget adja; esetleg az étel a szeretet nyelvem, és így veszem magamhoz a szeretet, ahelyett, hogy megengedném magamnak, hogy más formában is rám találjon.

Ha megtaláltad a nyereséget kérd, hogy ugyanezt pozitív tapasztalások útján kapd meg! Csatlakozz le a kövérség=jólét mintáról, engedd meg, hogy a társad, szüleid, gyermeked, barátaid szeressenek, figyeljenek rád, hogy fontos legyél nekik! Tudatosan változtasd meg a gondolataidat, sugározd feléjük, hogy szerethettek engem, odafigyelhettek rám és figyeld a körülötted zajló változásokat!

Kívánok neked jó tapasztalást, sok-sok sikerélményt, és ehhez fogadd szertettel az ajándék letöltéseket – ha IGEN-t mondasz rá, megérkezik hozzád:

  • Lehetséges és biztonságos a saját életemet élnem nyertes-nyertes pozícióban a legjobb úton módon.
  • Mindenki megengedi nekem és én is megengedem magamnak, hogy a saját életemet éljem.
  • Lehetséges és biztonságos tudatosan élnem, tudatosan választanom.
  • Tudom, hogy mindig van választásom.
  • Tudom, hogy legjobb úton módon nyertes-nyertes pozícióban döntök.
  • Tudom, hogy választhatok, anélkül az érzés nélkül, hogy rosszul döntök.

Amennyiben hasznosnak találod az írásomat, kérlek oszd meg másokkal! Köszönöm!

Ezek is tetszhetnek:

0 megjegyzés