A változás

Szerző: | 2017. március 14., kedd | 22:43



Legtöbben félünk a változásoktól, az ismerős, körülöttünk lévő dolgokat megszoktuk, még ha nem is tesznek boldoggá minket ragaszkodunk hozzá, mert ezt gondoljuk biztonságosnak. Így könnyedén ragadunk bele egy rossz munkahelybe, lakókörnyezetbe, vagy kapcsolatba. De mi ennek az oka, ez az ősi félelem a változástól?

Véleményem szerint a tudatosság hiánya! Nem tudom, nem hiszem el, hogy van ráhatásom a környezetemre, a dolgokra, amik körül vesznek. Úgy vélem, bábúként ki vagyok szolgáltatva a természeti törvényeknek, az Istennek, sorsnak, családomnak stb. Az első fontos gondolat, hogy amit a környezetemben látok, az van bennem; minden, ami körülvesz, engem tükröz vissza. Ha kihasznál a főnököm érdemes megnézni, hogy kit használok én ki, ha haragszik rám a barátom, megnézem én kire haragszom, ha hisztis, türelmetlen a gyerekem, megvizsgálom én miért vagyok hisztis és türelmetlen. Ez elsőre lehet, hogy ijesztő, de legyél hálás ezeknek a körülményeknek, hogy megmutatják, mivel kell dolgoznod a fejlődésedért.

Most, hogy már tudod, min szeretnél változtatni, gondold végig, hogy hova szeretnél eljutni. Nem elég tudnom, hogy mit NEM akarok, azt kell világosan látnom, amit SZERETNÉK. A fókuszod mindig a POZITÍV dolgokon legyen, hogy az energiáid oda sűrűsödjenek. Egyszerűen fogalmazd meg – a legjobb, ha le is írod – hogyan szeretnéd érezni magad! Az érzéseidnek kulcs szerepe van a folyamatban! Az a tapasztalatom, hogy az lassítja a folyamatot, ha racionálisan végig gondolod, hogy mire van esélyed a jelen helyzetben, és ezekkel az általad gyártott korlátokkal „álmodsz”. Sokkal hatékonyabb megfogalmazni az érzést, és arra koncentrálni. Például elégedetlen vagyok a munkahelyemmel, a főnököm kihasznál, keveset keresek, nyomasztó a légkör. Az érzés, amit szeretnék az elismerés, megbecsültség, figyelem, öröm legyen a munkába járás. Minél részletesebben tervezd meg, milyen egy ilyen szuper érzésekkel teli munkanap! Reggel örömmel kelek fel, energikus, friss vagyok, várom a találkozást a munkatársaimmal, főnökkel, kreatív a munkám, a főnököm megdicsér egy jól elkészített anyag miatt, a munkatársak gratulálnak, segítenek. A munkanap végén örömmel, önbecsüléssel, jó érzésekkel megyek haza. A lényeg, hogy végig maradj az öröm és hála terében! Ne engedd be a korábbi negatív érzéseidet, tapasztalataidat, most a pozitív jelenedet teremted! Bízz magadban és a teremtő erődben, ha megváltoztatod a rezgéseidet, megváltozik a valóságod is! A vonzás törvénye alapján, amilyen rezgéseket bocsátasz ki, azt vonzod be, és ez nem csak egyszerűen hangzik, hanem az is! Próbáld ki!

A pozitív változások elindításához soha nincs késő!

Fogadd szeretettel a változás beindítását támogató ajándék letöltéseket – ha IGEN-t mondasz rá, megérkezik hozzád:

  • Lehetséges és biztonságos a változás.
  • Az ismeretlen biztonságos, barátságos, csakis jót hozhat nekem.
  • A változás természetes, csakis jót hozhat nekem.
  • Képes vagyok pozitív változásokat létrehozni az életemben.
  • Lehetséges és biztonságos számomra, hogy pozitív változásokat vonzok az életembe.
  • Megengedem és mindenki más is megengedi nekem, hogy pozitív változásokat vonzzak az életembe legjobb úton módon, nyertes-nyertes pozícióban.
  • Tudom, milyen érzés ellenállás nélkül, a legjobb úton módon megtapasztalni a változást.
  • Tudom, hogy lehetséges ellenállás nélkül megtapasztalni a változást.

Amennyiben hasznosnak találtad az írásomat, kérlek oszd meg másokkal!

Ezek is tetszhetnek:

0 megjegyzés